31-05-2020
Glas in Lood

Koihuis Deshima verfraaid met schitterende Glas in Lood ramen

Lees meer >

Ons Koihuis nadert haar voltooiing. Werkelijk niets wordt aan het toeval overgelaten. In de vijf binnenvijvers worden de optimale omstandigheden nagestreeft: computergestuurde parameters, omgekeerde osmose, verwarming, high end voeding, optimale filtratie, automatisch gestuurde lichtinval en een klimaatbeheersingssysteem. Hierdoor kunnen onze koi, zorgvuldig geselecteerd uit het hoogste segment in Japan, zich optimaal ontwikkelen.

Qua afwerking is uiteraard gekozen voor een Japanse sfeer. Eén van de blikvangers hierbij zijn de recent geplaatste Glas in Lood ramen met een werkelijk schitterend en imposant eindresultaat. Het kunstwerk is een eerbetoon aan Dainichi Koifarm, waar wij een flink aandeel van onze vissen vandaan hebben gehaald. De Sanke representeert een Grand Champion winnaar uit de jaren 90. Natuurlijk biedt Deshima Koi Harmelen daarnaast ook de beste vissen van andere gerenommeerde kwekers uit Japan.

We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Naarmate de dag vordert verandert het kunstwerk door de gewijzigde lichtinval voortdurend, waardoor het bijna een levend schilderij wordt wat niet snel zal gaan vervelen.

 

Deshimakoi staat synoniem voor hoge kwaliteit showwaardige koi.

< Lees minder

Via deze pagina brengen wij u het laatst Deshima Koi nieuws

Wij plaatsen hier zowel updates van de koi die in Harmelen op onze farm in de opgroei zwemmen als berichten over de koi die wij in Azukari hebben in Japan. Ook overig relevant koi nieuws wordt hier geplaatst.